søndag 21. august 2011

Jeg og Otto tok nollningsfri på lørdag (lite egnet med hund i en volleyball-hall), og gjorde en bydag istedet. Kulturkalas og loppiser i Göteborg = masse moro og folk. Fant blant annet en flott utendørs fotoutstilling, der hvem som helst fikk komme og henge opp bilder og vise fram. Masse forskjellig og stilig og fint og morsomt og pent og bra, både analogt og digitalt. Festet meg kanskje mest ved
1. Hvor fine bilder man kan ta med hjemmelaget hullkamera - må virkelig få prøvd det en gang.
2. Et nærbilde av en kattemunn - de har pigger på tunga! Veldig fascinerende.
3. minifoto.se - må sees - fantastisk idé og stilige bilder.
Her fantes også masse trivelige mennesker og hunder, blant annet Jack Russel-tispa dere ser her. Det er så hyggelig å gå med hund blant folk - plutselig kommer man i snakk med koselige fremmede både her og der!

Nollning igjen på søndag - nå var det nolliade: Poster langs en skogsvei, der vi fikk oppgaver hos de forskjellige foreningene. Mye forskjellig, masse moro og supert engasjement! Klassen vår er veldig liten sammenliknet med de andre på Handels, men til gjengjeld skårer vi ofte høyest på engasjement, kreativitet og glede. Her utføres ballerina-"konst".

Vi viste også våre selvlagde danser og sanger endel ganger, og et skuespill om Bob Marleys liv (inkludert da Bob Marley nr. 2 kom ned fra verdensrommet i form av en reggae-banan på en meter, og de sammen forelsket seg i foreningen Spexet). Vi måtte ellers blant annet bære tunge øltønner med et kondom i munnen etter å ha styrtet en flaske brus/øl, lage en lengst mulig kles-rekke, forflytte oss og en hel del kasser uten å ha noen føtter i bakken, og svømme rundt en ballong-bøye med fullt badeutstyr, inkl. svær badering, armringer og en lekker badehette med blonder. Oppi alt dette hadde vi også tid til prat og mat og massasjetog. 

Vi SMILare vant nolliaden! Nå ligger vi som nummer to totalt i nollningskampen, som pågår under alle 3 nollningsukene. Wooh!

Fra sporvognsholdeplassen der jeg går av, jeg bor i den venstre av de tre blokkene rett fram. Ned til venstre her finnes matbutikker og et lite torg med flere butikker, restauranter og et bibliotek. Idag fikk jeg smake sushi for første gang, det lønner seg å bo hos et trivelig kineserpar som skal starte eget sushisted! De har forøvrig en fryktelig søt babyjente som ikke er mange ukene gammel, og et chinchillapar som også venter små om ikke så lenge.

En ganske sliten Otto etter en lang dag i skogen med mye mennesker. Han håndterte det meget bra, ble etterhvert så sosial at han hoppet frivillig opp i fanget til folk, og syntes det var greit å bli passet av diverse fremmede (faddere) mens vi utførte oppgavene. Det morsomste for ham var vel kanskje da vi alle sammen rullet ned en lang gressbakke - da var vi jo virkelig på hans nivå, og i full fart! Han sjarmerte også til oss noen ekstrapoeng...

Her med sitt reggae-halsbånd og sin nollatröja (i miniversjon, dessverre (/heldgvis?) uten påtrykket Justin).

2 kommentarer:

  1. Ahahaha, så fantastisk alt sammen virker :D Så bra at du trives. Jeg fikk òg lyst til å prøve meg på hjemmelagd hullkamera. Men trur jeg må få tak i ei oppskrift, for min logikk kan virkelig ikke forstå åssen det kan gå an... haha.

    Jeg har btw veldig lyst til å besøke deg der! Det går jo til og med direktetog fra Oslo :D

    SvarSlett
  2. Hehe, første gang man tenker på det virker det ganske ubegripelig! Men det er jo i prinsippet det et vanlig kamera er, bare at de er videreutvikla :) Du finner nok masse oppskrifter på nettet!

    Besøk er strålende, det tar kun et kvarter fra togstasjonen til døra mi :) (Og jeg kan møte deg, så slipper du kooridinere deg selv ;) )

    SvarSlett